Sick Shoes

Post no. 100 – Nick Wooster


PreppyBeast runder nu indlæg nummer 100!! 
Der var ikke været nogen tvivl om, hvilken personlighed/ikon dette indlæg skulle omhandle; 
Nick Wooster er nok den største personlighed indenfor street/preppy stilen. Han er efterhånden en meget betydningsfuld person i modeverdenen, der de seneste år er blevet hyppet ekstremt i diverse modemagasiner og på et hav af modeblogs.  


Indtil for nyligt var Nick Wooster ansat som “mens fashion director” i den anerkendte New Yorker shop Bergdorf Goodman.
Efter en turbulent skilsmisse med giganten Bergdorf Goodman har Nick Wooster fungeret som “fashion adviser” på magsinet GiltManual samt kreativ direktør for “Penneys mens clothing buisness”. 
Wooster kørte omkring årsskiftet også sit eget projekt “projekt Wooster” hvor han designede innovativt  tøj i preppystilen
Ved siden af sine mange jobs, har Wooster i perioder været en meget aktiv blogger. 
Wooster anses mange steder som “den absolut bedst klædte mand” og hans indflydelse på modeverdenen er markant. Derfor kan man ofte spotte ham til de største og vigtigste modeshows all over the world. 
Det, der gør ikonet Nick Wooster til en kæmpe inspirationskilde for mange modeelskere, er hans evne til at kombinere den klassiske New Yorker stil – jakkesæt og slips – med elementer, hvor de mindste detaljer er i fokus.

Nick Woosters evne til at bryde de uskrevne moderegler er ekstremt fascinerende. Nick ses oftest i stumpebukser , wingtip/brogue shoes og bare tæer til sit jakkesæt.  
Wooster bærer – imod alle regler – sit ur på højre hånd. Hans slips er altid poppet en smule over slipsenålen, hvilket giver slipset et helt andet udtryk. 
Fokus er, som sagt, på detaljen og Wooster foretrækker ofte de helt enkle suits med farverige detaljer på enten bæltet, brystlommekluden ( pocket square ) og slipset. Ligeledes anbefaler han altid solbriller. 
Et af Woosters mest hypede citater med fokus på detaljen er; 
?The one must-have men?s accessory is the pocket square. It?s the easiest, quickest way to make any ordinary jacket look extraordinary”
Nick Wooster er ifølge mig, den største fashion personlighed og har man interesse for mode og street/preppy style, kan man få et utal af timer til at gå ved at surfe efter inspirerende billeder af Wooster. Ligeledes anbefaler jeg Jer at se nogle af de mange videoer, hvor Nick Wooster bruger sin ekspertise og guider folk til, hvordan man skal klæde sig. 
Personligt har Nick Wooster ændret min indstilling til mode og stil og har været medvirkende til at jeg igennem det seneste år har skiftet hele garderoben ud. Ligeledet har han været den største inspirationskilde til at  jeg er begyndt at blogge om denne nichekultur/stil – som streetstyle/preppykulturen må anses som i DK.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sick Shoes