Trashness Camo Tie

Girls, Watch, Read and Learn ! How to get a preppy look

Som den faste læser ved, så er jeg stor fan af Sergei Sviatchenkos projekt Close Up And Private, og I skal ikke snydes for endnu et par fabelagtige outfits fra projektet.
Outfitne har i denne omgang et væsentligt andet islæt end normalt, de henvender sig nemlig til de modige og stilbevidste kvinder.
 Selvfølgelig er det feminine udtryk til hver en tid værd at foretrække, når den kvindelige stil skal diskuteres, men dette skal ikke forhindre jer  i at inddrage enkelte pieces fra det maskuline beklædningsunivers.
Tag for eksempel en blazer, skjorte og bow tie – som på Sergei Sviatchenkos billeder – sammensæt de viste items med et par velskårede feminine suit bukser og et par stilletter. Med denne kombination har du et feminint beklædningsudtryk med karisma og et tilpas mix af pieces fra den feminine og maskuline beklædningsverden.  Du vil HELT SIKKERT skille dig ud – på en helt unik classy måde!
Close Up And Private formår igennem disse billeder at skabe et spændende feminint preppy look, der forhåbentligt kan spottes på gadeplan i den nærmeste fremtid.
VIA

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Trashness Camo Tie