A Jack&Jones Fairytale

Brooks Brothers Button Down Shirts

Button down skjorten er uden tvivl undertegnedes absolutte favorit. I dag vil jeg introducere jer for to lækre button downs, der har fået sig et flashy twist. Skjorterne er fra Brooks Brothers og jeg vil gå på searching hunt efter dem!

English version
The button down shirt is undoubtedly my favorite shirt design. Today I want to introduce you to two button down shirts with a flashy and colorfull twist. The shirts are from Brooks Brothers and I’ll go on a searching hunt for them right away

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A Jack&Jones Fairytale