Skateboard P

KENZO, mayn!

Rebranding, rebranding, rebranding! En altafgørende og ikke mindst yderst effektiv strategi for modehuset KENZO, der på trods af 10 dårlige år i starten af 2000’erne nu er tilbage med større succes end nogensinde før på den internationale modescene. Hypen er enorm, designet er flashy, KENZO lever! Tigeren, du ved, KENZO tigeren shiner stadig i den nyeste kollektion, og du kan gøre din dag endnu mere fash ved at tjekke mine favorit items ud nedenfor.
Køb dit KENZO lige her eller her. Yo.

English version
Rebranding, rebranding, rebranding! A crucial as well as a VERY effective strategy for the fashion house KENZO, in spite of 10 bad years in the early 2000’s. Now they are back with greater success than ever before on the international fashion scene. The hype is enormous, the design is flashy, KENZO lives! The tiger, you know, the KENZO tiger shines in the newest collection and you can make your day even more fash by checking out my favorite items below. 
Buy your KENZO right here or here. YO

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skateboard P