AN IVY

Suit x Kenzo Slip Ons

Var du en skeptiker, da vi kastede vores kærlighed efter Kenzos Slip On collaboration med Vans? Troede du skoen var en anelses for street til at kunne rockes til lettere formelle outfits? Simply Mr. T aka Marco Taddei er heldigvis kommet os til undsætning, og gør med sin seneste billedeserie tvivlernes tvivl til skamme. Den klassiske Vans Slip On med all over Kenzo tiger print er en fabelagtig kontrast til det klassiske suit og vil uden tvivl gøre dig til et fashionabelt indslag i gadebilledet. Mix & Match!
English version 
Did you react skeptical when we expressed our love to the Kenzo x Vans Slip On collaboration? Did you thought the shoe was a bit to street to rock together with a formal outfit? Fortunately Simply Mr. T aka Marco Taddei comes to our rescue with his latest photos! The classic Vans Slip On with all over Kenzo tiger print is a fabulous contrast to the classic suit and the mix of those two elements will make you a fashionable feature on the street scene. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

AN IVY