How To Wear A Plaid Suit

Isabel Marant Pour H&M

Kvinder verden over er vilde med hendes designs, men i fremtiden kan herrerne ligeså beundre den franske couture designer Isabel Marants kreative evner. Den 14. november lanceres Isabel Marants kollektionssamarbejde med high street kæden H&M og kollektionen består uden tvivl af en række fremragende items.
Kollektionen byder på lange dobbeltradede frakker, Chelsea boots, t-shirts, eksperimenterende bukser og uld cardigans.
Fra 14. november vil kollektionen være mulig at erhverve sig i udvalgte H&M butikker og på kædens webshop.
På falderebet skal du dog have et godt råd: Er du interesseret i kollektionen, skal du være hurtig. Kollektionen er hypet og særdeles eftertragtet og H&M’s samarbejdskollektioner er der normalt voldsom rift om.

English version 
Women all over the world love her designs, but in the future gentlemen can admire the french couture fashion designer Isabel Marants creative abilities as well. On november 14. Isabel Marant launch her menswear collection in collaboration with the high street chain H&M. The collection consist a number of excellent pieces – t-shirts, long coats, chelsea boots, experimental pants and wool cardigans. 
You can acquire the collection in selected H&M stores and on the webshop from november 14, but you need to be quick. The collection is hyped and much coveted

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

How To Wear A Plaid Suit