Christmas Lunch & AN IVY

Thom Browne Wool Knitwear

Vinteren har bidt sig fast, så hvorfor ikke lade et af Thom Brownes innovative designs holde dig varm i vinterkulden? Hvis du har plads i julegavebudgettet til en kende selvforkælelse, er min klare anbefaling at du hurtigst muligt griber jernhesten og triller ned til Storm på Store Regnegade i København- eller klikker ind på Danmarks mest eksklusive webshop. Storm har pt. to af Thom Brownes absolut lækreste uldtrøjer fra A/W 13 kollektionen i deres lukrative udvalg. Er du til navyblå eller cremefarve? Cardigan eller sweater? Du kan få det hele!

English version

It is cold, don’t you think? Let one of the innovative designs from Thom Browne keep you warm in the winter wonderland. If you have space in your christmas gift budget for a little self-indulgence, I recommend you to grab your bike and go for a visit in the boutique Storm Fashion at Store Regnegade in Copenhagen. Otherwise you can visit their exclusive webshop right here. At this moment Storm has two of the most delicious knitwear cardigans/sweaters from the A/W 13 Thom Browne collection in stock. Do you like navy blue or cream and black? Cardigan or sweater? You can have it all!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Christmas Lunch & AN IVY