Comme Des Garcons Play S/S 14 Collection

Kan man andet end at elske Play? – Altså den legesyge, eksperimenterende og fashionable underlinje hos den japanske modemastodont Comme Des Garcons. Play har med deres karismatiske “heart label” for længst vundet mit hjerte med deres velsiddende cardigans og poloer, deres finurlige langærmede tees, og ikke mindst deres blazere.  Det er derfor en fornøjelse at introducere Comme Des Garcons Play S/S 14 kollektionen. En kollektion, der holder fast i de nyklassiske elementer, samt krydrer den med designs, hvor polkaprikken er i højsædet.

Tjek mine favoritter ud nedenfor og shop hele kollektionen her
English version 
You love Play, don’t you? You know, the playful, experimental and fashionable line at the Japanese fashion house Comme Des Garcons. With their charismatic heart label, Play has for long won my heart with their well-fitted cardigans and polos, their funny long sleeved tees and especially their innovative blazers. Therefore it is a pleasure to introduce the Comme Des Garcons Play S/S 14 collection. A collection that holds on to the neoclassical elements and combines these with elements like polka dots! 
Check out my favorites below and shop the entire collection here

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Picture of the day!