Time for a little Pre-Order!

AN IVY Featured on Danish Television!

Go’ Morgen Danmark blev i morges end kende mere interessant end normalt. Euromans moderedaktør, Frederik Lentz Andersen, besøgte danskernes kæledægge program no. 1 for at kaste lys over 2014’s tendenser i moden. Moderedaktøren viste sin kærlighed for vores brand AN IVY live dansk TV…. og det var super dope!

Lyt til manden, der må siges at have styr på sit shit! Du kan købe dit slips lige her! AN IVY
English version 
This morning, AN IVY, was featured in one of the most viewed Danish television shows. The fashion director on Euroman, Frederik Lentz Andersen visited “Go’ morgen Danmark”to talk about mens fashion in 2014 and he showed some love for our brand, AN IVY. 
You can shop the ties right here AN IVY

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Time for a little Pre-Order!