New York Fashion Week Street Style

David Beckham For H&M

David Beckham er et stilikon, et sportsikon og så designer han undertøj for high street kæden H&M, der nu er aktuel med en ny kollektion. I det seneste reklameudspil for undertøjskollektionen sporter David Beckham kollektionen, men afklædes langsomt i løbet af reklamefilmen. Mon ikke det skaber begejstring og vækker den indre tiger i den kvindelige tilskuerskare? Reklamefilmen er instrueret af den danske filmager Nicolas Winding Refn og havde sin præmiere under Super Bowl finalen, hvilket understreger én ting: H&M formår at markedsføre undertøjskollektion to the max. Kan Beckham give dig lyst til at shoppe H&M high street??

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New York Fashion Week Street Style