Mr. Porter, Grenson & 6 Up-coming Designers

Single-Breasted or Double-Breasted?

Enkeltradet eller dobbeltradet blazer? Er det også et velkendt dilemma for dig, hver gang garderobeskabet åbnes for at finde dit cooleste outfit frem?

Den enkeltradede blazer er naturligvis den mest udbredte blazer, hvilket hænger sammen med dens historiske position i moden. Alligevel har den dobbeltradede blazer mindst ligeså mange kvaliteter, der til hver en tid gør valget utrolig svært. 
I skæret af denne konflikt har Mr. Porter været et smut på gaden for at høre om folkets favorit. Store personligheder som Scott Schuman aka The Sartorialist, Shaka Maidoh, Tinie Tempah og Mr. Fashion Killa aka A$AP Rocky giver alle deres bud på præferencen.
Hvad foretrækker du?

English version 
Single- or double-breasted blazer? Is that also a fimiliar dilemma for you every time the wardrobe is opened to find your dopest outfit? 
The single-breasted blazer is obviously the most popular style, which is related to its historical position in fashion. Nevertheless, the double-breasted has at least as many qualities, which makes the decision difficult every time. 
In the glow of this conflict, Mr. Porter went a trip to the streets to talk with great personalities like  Scott Schuman aka The Sartorialist, Shaka Maidoh, Tinie Tempah og Mr. Fashion Killa aka A$AP Rocky about their preferences. 
What do you prefer? 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mr. Porter, Grenson & 6 Up-coming Designers