Today I Wore

Another Jack & Jones Fairytale

Der var engang… Dengang skrev jeg eventyret om en nyfortolkning af HC Andersens “Den Grimme Ælling”. Aktørerne i eventyret var spillet af Christopher Walken som benhård skrædder, og ikke mindst Sergei Sviatchenko som kreatør bag en spændende kollektion ved navn Premium by Close Up and Private. Nu er Jack&Jones – hvis brandværdi muligvis har markedets mest vækstende kurve – klar med endnu et spændende tiltag. Hvordan klæder man sig til en jobsamtale og en formel middag? Disse to dilemmaer dealer Teo van den Broeke fra Esquire UK og vores egen Frederik Lentz Andersen fra Euroman med i to af tre style advisory videoer lavet af Bestsellerkoncernens guldgrube Jack&Jones’ marketingafdeling.
På baggrund af endnu et fremragende tiltag sender jeg en virtuel high five Jack&Jones’ vej! Baaam. Bliv inspireret nedenfor og læs det første eventyr her 

English version 
Once upon a time I wrote a fairytale about a new interpretation of Hans Christian Andersen’s “Den Grimme Ælling”. The actors in the story was played by Christoper Walken as a harsh tailor, and Sergei Sviatchenko as the creative master mind behind an exiting collection called Premium by Close Up and Private. Now, Jack & Jones – whose brand value maybe is the most growing on the market right now – is ready with another exciting initiative. How would you dress for a job interview or a formal dinner? The two dilemmas deals Teo van den Broeke from Esquire UK and our own Frederik Lentz Andersen from Euroman with in two of three style advisory videos made by the Jack&Jones’ marketing department. Based on that excellent approach I want to send a virtual high five to Jack & Jones. Bam. Be inspired below. You can also read the first fairytale right here

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Today I Wore