Summer. Sun. Blazers & Shorts

United Arrows x Nick Wooster

Japanske United Arrows kreerer endnu en gang en capsule kollektion med ikonet Nick Wooster, der rammer brandets flagshipstore i Tokyo denne uge. Ligesom parternes første samarbejde præger patchwork, camo samt grå og sorte toner kollektionen, der skaber genlyd på de sociale medier. Kollektionen består af en række klassiske elementer, hvor skjorten bryder op med dens ekstra tilførte længde. Vanen tro vil kollektionen uden tvivl blive revet ned fra hylderne, da det efterhånden viser sig at være ren kutyme, når Mr.Wooster tager del i et co-lab. Ønsker du dig et piece fra kollektionen, må du  derfor oppe dit E-Bay search game og væbne dig med tålmodighed.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Summer. Sun. Blazers & Shorts