United Arrows x Nick Wooster

One For The Girls!

Den her er til din pige, og din piges piger. Kvindfolket skal ej længere kun nøjes med at bedåre dig med misundelse i øjnene, når du hopper i dine fineste klæder fra Gant Rugger. Fra juli 2014 får den stilede kvinde selv mulighed for at trække i items fra det ærkeamerikanske brand. Gant Rugger lancerer nemlig en mini damelinje. 16 pieces vil kollektionen være bestående af. 16 af de absolut bedste items. Baseballjakken og ikke mindst Hopsack suitet med de karakteristiske guldknapper står frem som absolutte musthaves, hvor også oxfords skjorter og en trenchcoat synes yderst interessante!
Idéen til kollektionen kommer igennem en årelang interesse fra en kvindlige fanskare, der har shoppet herrekollektionernes små størrelser én masse. Fansenes ord er, til min begejstring, blevet taget for gode varer af Christopher Bastin og Ruggers nye Head of Design, Filippa Hallstensson, der udtaler følgende om arbejdet med kollektionen ?It?s been amazing to work on this collection. We wanted to create the dream wardrobe for this New York City girl who thought she had everything. Same thinking goes as for men ? we take classic American Sportswear pieces and tweak them into something new and contemporary,?
Christopher Bastin selv er også yderst tilfreds med linjen, der beskriver den kvindelige fanskares forhold til Gant Rugger som en love affair. 
Gant Rugger, der i 2010 blev relanceret, har siden da forstået konstant at fornye, udvikle og lege med brandet, der med Gant Rugger for Women får tilføjet endnu et spændende og genialt element.
Når kalenderen rammer juli rådes du derfor til at tage kæresten, konen eller veninden under armen og rulle forbi Gant Rugger i Kronprinsensgade i København. Hun kommer til at stå skarpere end nogensinde før i de androgyne, men super feminine klæder fra markedet pt. cooleste brand.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

United Arrows x Nick Wooster