How To Wear A Knit Tie

Alexander Wang x H&M

De har gjort det igen! High street kæden H&M har endnu en gang tilknyttet en stjernedesigner til en spændende kollaboration om en capsule kollektion. Denne gang er designerens navn Alexander Wang, der igennem de seneste år har opnået ekstremt stor succes med sit eget brand, men også som chefdesigner for Balenciaga. Nu får Alexander Wang lov til at prøve kræfter med at være næste stjerne i rækken i H&Ms imponerende co-lab portefølje, der blandt andre inkluderer Versace, Comme Des Garcons, Karl Lagerfeld og Isabel Marant.
Kollektionen vil være mulig at erhverve sig fra 6. november 2014.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

How To Wear A Knit Tie