It’s Official. Supreme x Brooks Brothers

Yes sir. Den er god nok. Nettet har i længere tid floreret med et lækket billede af Mr. Fashion Killa aka A$AP Rocky iført en co-lab blazer fra ekstremt hypede Supreme og klassiske Brooks Brothers. Nu er det spændende sommer co-lab langt om længe blevet officielt. Et kontroversielt samarbejde, hvis du spørger mig, hvor to stilmæssige modpoler mødes på midten og kombinerer karakteristika fra de to brands respektive kollektioner og snit.
Samarbejdet kommer i første omgang til at byde på tre forskellige items i form af et suit og en streetwear venlig bøllehat i det klassiske og sommervenlige seersucker fabric, der er typisk for New Yorker brandet Brooks Brothers årelange menswear historik. Alle items har indvendigt stjerner printet, hvilket uden tvivl bærer præg af medsammensvorende Supremes univers, hvilket også kommer til at skinne igennem i suitets fit.
Et sæt, der i samspil med kick-ass slip ons kan gøre dig til sommerens sejeste dude. Trust me.
Og hvornår kan du så bruge alle dine sparepenge på så spændende et co-lab, der dog uden tvivl vil blive udbudt til en alt for dyr pris grundet Supremes stempel og overvurderede hype? Det varer ej længe. 1. maj vil du have mulighed for at shoppe de respektive items sammen eller hver for sig i flagskibsbutikker i New York, LA eller London og selvfølgelig også online.
Så hold dig klar ved tasterne, hvis du er en sucker for hype.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *