En Japansk Guru

Botanisk Og Preppy Hawaii-stemning med Sperry

Historikken taler sit eget tydelige sprog, når snakken falder amerikanske Sperry Top-Sider. Helt tilbage i 1935 opfandt brandet den klassiske sejlersko med det karakteristiske lyse bund. Siden da har Sperry Top-Sider været en stor spiller på skomarkedet og kreeret et utal af klassiske sko til sejleren såvel som preppy-folket.
Netop nu er brandet aktuel med en lookbook til skandinaverne, der værner om dyderne fra ivy-league i en hawaii-og botanik inspireret kontekst, hvor der samtidig indrages elementer fra den højaktuelle britiske subkultur, MOD. Stylingen er foretaget af den dygtige stylist Sebastian Machado og den rammer plet hele vejen igennem!
Der skal ikke herske nogen tvivl om at den både ensfarvede, men især den blomstrede slip-on er mine absolutte favoritter, og slip-on’en er da for alvor tidens mest hyppede trend. Så hvad end du søger gode sko eller blot mangler et skud inspiration, bør du tjekke lookbooken ud.
Skoene forhandles bl.a. Pede & Stoffer.   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En Japansk Guru