Skjorter på Skjorter, Sweat Pants, Slips & Blazere

Advarsel! Brugen af sko i følgende lookbook har slået fejl, se derfor venligst bort fra dette og følg med, for Bespoken New York har gang i spændende sager. 

Sweatpants har igennem de seneste sæsoner leveret et revolutionerende comeback på den internationale modescene, og denne tendens har New Yorker brandet taget til sig på en inspirerende og konsekvent facon i deres styling af deres SS14 lookbook. Up-to-date træningsbuksen er hevet ind i et sartorialt univers og kombineret med blazer, skjorte og slips. Havde du spurgt mig for blot en uge siden, ville jeg have været modstander af denne kombination, men Besponken New York har leveret en vaskeægte øjenåbner til undertegnede. Og ikke nok med deres brug af ovenstående kombination, der bryder enhver konvention angående herrebeklædning, minsandten om ikke også de vælger at rocke skjorter på skjorter, hvilket også er et næsten ubeskrevet kapitel. SS14 fra Bespoken New York er våget, men samtidig yderst inspirerende. Trænger du til forandring og distinktion kan du med rette lade dig inspirere af brandet og besøge deres website lige her
 

1 kommentar

 • Det er godt nok en spændende kombination, som jeg oplever ved de tre øverste billeder, som du har vedhæftet i dit indlæg, som i øvrigt er rigtig fin!

  Jeg havde måske i alle fire outfits valgt et slips, som havde den samme farve som blazeren. Jeg synes, det giver en god effekt og et godt signal om, at man har styr på sagerne. Det viser et slips også i mine øjne.

  Nu har jeg selv en stor interesse for slips og butterfly, og derfor er dette indlæg ret interessant for mig.

  Med venlig hilsen,
  Kiranan V.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Drøm Stort!