Skjorter på Skjorter, Sweat Pants, Slips & Blazere

Garderoben Alle Drømmer Om

Velkommen. Welcome. Wilkommen. Bienvenue. Bienvenido. Du er igen inviteret ind i Nick Woosters West Village New Yorker lejlighed. Det er sket før, men i denne gang får du såmænd også lov til at tage et kig ind i garderoben som alle drømmer om, og der er seriøst meget enestående tøj – nok til at fylde hele Barneys(stormagasin, fashion) med Thom Browne, Carven, Mark McNairy og Rick Owens. Av av av.
Ikke nok med alle de fornemme brands ovenfor, så har Wooster muligvis også den største samling i hele verden af tidens ultimative trend, Slip-Ons, hvor især Vans og Sperry Top Sider pryder garderoben med fine sager.

Nick Wooster, der igennem de senere år har gjort lynkarriere i New Yorks førende fashion departments, har sammen med The Coveteur knyttet et inspirerende interview til den fornemme billedeserie som er ren guf for alle nysgerrige Wooster fans.  

Du opfordres derfor til at sætte en god kop kaffe over. Sætte dig med din computer eller tablet ud i det danske sommervejr og læse den inspirerende artikel på The Coveteur 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skjorter på Skjorter, Sweat Pants, Slips & Blazere