Sommertendenser hos STYLEPIT

Sådan Ser Thom Brownes Efterår/Vinter Ud

Vanen tro er jeg fuld af begejstring, når min absolutte yndlings designer Thom Browne launcher sine lookbooks. New York designeren har netop beriget det interesserede modefolk med endnu en af slagsen. Toner af grå er der naturligvis mange af, hvilket må siges af være et gennemgående kendetegn. Som altid byder kollektionen på stumpede bukser med høj talje, patchwork, toner af grå, le tricolore og udsøgte detaljer.
Denne A/W 14 kollektion leger dog også med nye og karakteristiske fabrics, hvilket normalt oftest ses ved Thom Brownes SS kollektioner. De respektive designs i kollektionen er derfor yderst avantgarde, hvor Thoms klassiske leg med snit og proportioner er fastholdt, men farveskalaen strækker sig langt ud over det sædvanelige.
Især le tricolore skjorten har stjålet mit hjerte, i en kollektion, der uden tvivl vil splitte folket.
Se den fulde kollektion her

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommertendenser hos STYLEPIT