How to Wear a Tie Bar

When Art Comes First!

Husker du det kunstneriske og moderigtige fællelsskab, Art Comes First? De stilrene gentlemen er klar med en ny række kortfilm under navnet, Disciplines of Dressing, der præsenterer de sartoriale standarder for ACF. De to masterminds bag ACF, Sam Lambert og Shaka Maidoh, giver et indblik i deres beklædningsæstetik, der for alvor skiller sig ud. Hver episode arbejder med key parts fra garderoben og hvordan ACF styler dem på kroppen.

English version 
DISCIPLINES OF DRESSING is a series of short films presenting the sartorial standards of ART COMES FIRST. Founded by Sam Lambert and Shaka Maidoh, ACF is a network of craftsman, artisans and designers that collaborate on creative sartorial endeavours. In these films we gain an insight into the ideas that drive Lambert & Maidoh and are offered a window into the rigour and inspiration behind the ACF aesthetic. Each episode explores a relationship between key parts of the wardrobe and the ACF approach to styling them on the body.


Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

How to Wear a Tie Bar