Hat & Denim

Shhhhhhhbrooook Brogue

That shit cray. Mildest talt. Selected har taget fusen på mig, igen! Gang på gang leverer Selected Homme kvalitetsvarer i fremragende designs og til brugervenlige priser. Denne gang spilles der op mod parter såsom Grenson, Trickers og Church. Selected har skabt tre brogues i 100 % læder, der bør betragtes som seriøse spillere på broguemarkedet. Got that?
Shop dine lige nu hos din lokale Selected dealer 

English version 
That shit cray. Selected has suprised us all, once again. This time they have created a cooler than cool brogue, which probably can be a competitor to brands like Grenson, Trickers and Church. Shop yours at your Selected dealer 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hat & Denim