Copenhagen Fashion Week // Henrik Vibskov

Back in the days, men wore suits like they meant it!

At kigge på gamle sort/hvid billeder kan give dig større inspiration omkring den klassiske menswear stil end så meget andet. Derfor får du idag en række billeder, der uden tvivl giver dig lyst til at klæde dig som man gjorde engang. Tro mig. Tilbage i tiden var moden bare anerledes. Mænd bar jakkesæt som om de mente det. Og deres beklædning var et klart statement.
Når ja, og alle bar hat.

English version
It is such a great inspiration to look at old black/white photos. They can learn you such much about the classic menswear style. Therefore I today want to give you some photos, that really are a huge inspiration for me. Because back in the day, fashion was different. Men wore suits like they meant it. Their outfit was more that just clothing. It was a statement for everyone. 
Oh, and everyone – really, everyone – wore hats.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Copenhagen Fashion Week // Henrik Vibskov