J Crew // An Athlectic Fit

Caliroots // The Final Sale With a Twist

Sommerens udsalgsmekka skal efterhånden betragtes som et overstået kapitel i størstdelen af modebranchen. Et udsalg, der dog ser ud til at vare ved er hos den seje svenske webshop Caliroots. Her er undertegnende derfor gået på jagt i premium afdelingen (Caliroots består af 3 afdelinger) , hvor der fortsat er mulighed for at kuppe den, og erhverve sig nogle beklædningsskatte til favorable priser.
Med udgangspunkt i at finde et sæt, er jagten derfor sat ind.
Først og fremmest er enhver overtøjsgarderobe sjældent fuldendt før den indeholder en khaki frakke. Den har du her, og endda fra Norse Projects.
En blazer behøver ikke være formel, klassisk og snitmæssigt traditionel. Kenzo giver dig en dekonstrueret blazer med skjulte knapper og et alternativt revers. Sågar i navy.
Mark McNairy er noget helt for sig selv i designmæssig såvel som personlighedsmæssig forstand. Derfor vil man med glæde rocke en skjorte fra designeren, hvor et monogram indikerer McNairy til den store guldmedalje. Og så gør det naturligvis intet at skjorte er en hvid oxford button-down.
For at holde sommeren i live for en stund endnu er et par lyse Levis jeans i en cropped facon bestemt aktuel. Skal der hat på, kan en sej fedora fra Pigalle minsandten også anskaffes.
Sidst, men ikke mindst byder udsalget stadig på en masse sneakers. Eytys er efterhånden en winner, og den britiske kunstner Rhys Coren lavede bestemt et interessant geometrisk print til en af sommerens modeller.
Når ja, og som om ovenstående tilbud ikke er gode nok, så siger rygtet at du i disse dage kan få 3 pieces for 2 pieces pris. Hurry up dude!

English version
Sale season is almost over, but on Caliroots it is still going strong. Therefore I have selected some of my favorite sale items to create a cool outfit. I have selected a khaki jacket from Norse Projects, a deconstructed blazer from Kenzo, Mark McNairy oxford button-down shirt, Levis cropped jeans, Pigalle fedora hat and Eytys sneaks. 
Right now you can actually shop 3 pieces for the price of 2. So hurry up dude. Shop this look below! 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

J Crew // An Athlectic Fit