Givenchy // The New White Shirt

Dagens Anbefaling // Maison Kitsune Seersucker Blazer

Dagens anbefaling tager dig til udsalg hos franske Maison Kitsune. Hvis du allerede nu er på udkig efter gode investeringer til næste års sommergarderobe, bør du kraftigt overveje at trykke nedenstående item hjem inden det er for sent. 

Seersucker blazeren er, alt efter stylingen, brugbar i utallige henseender igennem sommeren. Den går perfekt i spænd med et par jeans, en simpel tee og et par sneakers sneakers, såvel som de mere formelle beklædningsgenstande. Jeg tillader mig derfor at kategorisere seersucker-blazeren som sommerens svar på den uovervindelige navy blazer. Alene af den grund, bør man derfor overveje at investere i én, der oser af kvalitet og æstetik. 
Hos Maison Kitsune, er der fortsat mulighed for at erhverve elementer fra deres særdeles fremragende SS14 kollektion. Heriblandt findes sæsonens flotteste blazer i seersucker kvaliteten. Ja den slår sågar Thom Brownes. Kombinationen af de mørkegrå og hvide striber står perfekt til hinanden, hvor den hvide kant på reverset tilfører blazeren en sjælden set eksklusivitet. Yderligere gør muligheden for erhvervelse af tilhørende trousers det hele endnu sjovere, for der er intet, der slår et fuldendt seersucker sæt. 
 Prisen ligger på ca. 2900,-, hvilket er halvtreds procent billigere end da blazeren havde release tilbage i januar måned. Er du ligeså fristet som jeg? Shop blazeren lige her. 
English version 
Todays recommendation takes you to the sale on the website of Maison Kitsune. If you are looking for pieces for your next year summer wardrobe, right now is the perfect time to make some good purchases.
I truly adore the seersucker blazer, which is easy to style with a pair of jeans, a tee and some sneakers but also with more formal pieces. It is the perfect alternative to the navy blazer in the summer month. Therefore I think you should invest in a blazer, which is full of quality and aesthetic. 
Right now you have the chance to buy this seasons coolest seersucker blazer on sale. Actually fifty percent. It is from Maison Kitsune and the use of colors and the white lines on the revers makes it just perfect. Shop yours right here

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Givenchy // The New White Shirt