Dagens Anbefaling // H&M Chinos

Thom Browne Eyewear // Fall 2014

I 2011 lancerede Thom Browne sin første eyewear kollektion bestående af knivskarpe brillestel i udsøgt kvalitet, hvor en tidsløs amerikansk æstetik skabte rammen. Nu er New York-designerens fall 2014 kollektion klar, og referencerne er klare. Inspireret af 50’erne og 60’erne bevæger kollektionen sig i et univers af militære designs, hvor gadens dagligdagskonventioner omkring anvendeligt eyewear i høj grad bliver udfordret. Thom Browne er i den grad forgangsmand indenfor både menswear og eyewear, hvor det ikke længere kun er de stumpede bukser, skæve silhuetter og for korte ærmer, der vækker opsigt på gadeplan. Brillerne gør i den grad også!
Èndnu en ting som Thom Browne mestrer, er stylingen, fotograferingen og stemningen, hver gang der skydes lookbooks. Til netop denne lookbook introduceres vi for fire 60’er inspirerede fotos i sort/hvid, hvor de klassiske Thom Browne suits sidder lige i skabet, og briller som billederne handler om, leverer prikken over i’et.
I Danmark kan du på nuværende tidspunkt købe Thom Browne eyewear i blandt andet Storm, Poul Stig og Ørgreen København.

English version
Back in 2011 Thom Browne launched his first eyewear collection designed in a timeless and american aesthetic. Now the fall 2014 lookbook has been released. The collection is inspired by the 50’s and 60’s military glasses with a contemporary twist. The lookbook is styled cooler than cool with the typical Thom Browne suits and the theme is very mad men inspired. Be inspired. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens Anbefaling // H&M Chinos