Thom Browne Eyewear // Fall 2014

Maison Kitsune FW14 // Bristisk Rock ‘N’ Roll fra 60’erne

Efteråret og vinteren står i rockens tegn. 60’ernes rock’n’roll vel at mærke. Netop dette tema præger naturligvis også efteråret/vinteren hos Maison Kitsune. Franskmændene formår igennem et parisisk twist at implementere storstilede referencer til bristisk rock’n’roll kultur anno 1960. Kollektionen gør brug af stumpede bukser, stramme silhuetter og loafers, der i sammensmeltetning med de fremragende blazere og læderjakker signaler ultra rockede vibes. Yderligere får vi minsandten også denim på denim samt den hvide sok og pomadehårets tilbagevenden at se i den sprøde lookbook.
Dele af kollektionen kan du allerede nu finde i Storm eller hos Maison Kitsune.

English version
This winter you need to dress rock’n’roll’ish. Maison Kitsuné fw14 has just dropped in the stores, and the collection are full of references to british rock ‘n’ roll culture from the 60’s. The trousers are cropped, the silhuettes slim and the loafers shiny. Further more, we are introduced to denim on denim and maybe the white socks will make their comeback. I feel some cool rock n roller vibes. Shop the collection at Storm or at Maison Kitsune

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Thom Browne Eyewear // Fall 2014