Rockede Kontraster

Stockholm Fashion Week // Filippa K SS15

Filippa K satte under sidste uges stockholmske modeuge en tyk streg under deres utallige kvaliteter, og samtidig var den fine kollektion et godt eksempel på svensk herremodes generelle designfilosofi-og tilgang . Når den københavnske modeuge løber af stablen, ser vi som regel at de danske herredesignere bevæger sig i et univers af avantgarde designs. De svenske derimod, er i langt højere grad inspireret af klassiskerne, hvilket gør deres kollektioner langt mere wearable.  Og wearable er lige netop nøgleordet for Filippa K’s forår/sommer 2015. Igennem arbejdet med gode kvaliteter og et alsidigt udtryk gøres kollektionen relevant for enhver, hvad end man foretrækker læderjakker, blazere med struktur, dobbeltradede blazere, en tuxedo eller lette klæder i den sommervenlige hørkvalitet.
Bukserne er fortsat stumpede med opsmøg, hvilket naturligvis også pleaser gadens brugere.
De sporty elementer er endda heller ikke undladt, hvor nylon jakker og bløde sweatpants varetager denne kategori.
Stockholm Fashion Week har også stået i de lyse farvers tegn, hvor hvide og beige elementer både hver for sig og sammen har tilført en masse sommerstemning til kollektionerne, og samtidig kan farverne komme til at figurere som fantastiske pendanter til alle de blå nuancer, der fortsat også fylder meget i de respektive kollektioner. Og netop disse farver har Filippa K bestemt også ramt godt.
Rent tendensmæssigt vælger Filippa K at tro på de efterhånden manifesterede tendenser i menswear sammenhæng, hvor shorts og blazere går hånd i hånd, og slip-ons uden besvær kan rockes til et suit, der naturligvis kan toppes med et scarf.
Alt i alt leverer Filippa K næste forår en udtryksmæssig meget svensk kollektion, der rammer bredt og er yderst anvendelig grundet det afslappede, men pæne look.

English version after the jump

During last week Stockholm Fashion Week, swedish menswear brand, Filippa K showed off a dapper and very wearable collection, which was a good example of the Swedish menswear overall design philosophy and design approach. The Swedish men designers are a very classic contrast to the avantgarde menswear design that we know from Copenhagen Fashion week. So, wearable is the key word for this ss15 Filippa K collection. It is relevant for everyone whatever you prefer the leather jacket, structured blazer, double breasted or the light linen materials. The pants are still cropped, which also please the typical user. Further more we saw sporty elements as nylon jackets, sweat pants, and the slip-ons seems trendy the upcoming spring as well. 
The use of light colors in the collection creates a stunning summer vibe. 
Overall Filippa K delivers a expressive Swedish collection which is elegant, easy to wear and stylish. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rockede Kontraster