New York Fashion Week // Street Style

New York Fashion Week // Gant Rugger SS15

Gårsdagen ved New York Fashion Week stod i den klassiske amerikanske preppy-stils tegn. Gant Rugger præsenterede deres bud på et preppy forår/sommer 2015. Og vi fik lige præcis, hvad man kunne forvente. En kollektion sprængfyldt af wearable elementer, der i de karakteristiske Rugger materialer giver muligheden for eksempelvis at kunne iklæde sig en blazerjakke på de varme sommerdage, og stadig føle sig godt tilpas.
Gant Rugger tror ligesom mange andre brands fortsat på blazer + shorts kombinationen ind i det nye år, hvilket flere steder i fremvisningen var at spore.
De lyse farver har også vundet indpas, der igennem deniminspirerede jakker, skjorter og forskellige underdele hylder især den cremehvide kulør, der kommer til at dominere næste års solskinsmåneder, hvor fodtøjet kommer til at stå på hvide sneakers, loafers samt espadrillos.
En bred Gant Rugger Women kollektion blev også fremvist, og dette format kommer på sigt til at forkæle mænd såvel som kvinder. Girls in Gant Rugger rocks!
Se mine favoritter både fra herrekollektionen nedenfor.

Yesterday Gant Rugger showed their preppy SS15 collection. The collection is full of wearable elements in the characteristic Rugger fabrics, which for example makes the blazer easy to wear in the summer months without feeling uncomfortable. Like many other brands Gant Rugger also believes that the blazer + short combo will continue into next year. Further more they also embrace the light colors and white sneakers.
Further more it is amazing to have a look at a full Gant Rugger Woman collection, which really rocks. That will make both men and women happy.
Have a look at my favorites below.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New York Fashion Week // Street Style