Dagens Anbefaling // Diesel Elshar Denim Jakke

Dagens Anbefaling // Glem Reglerne. Varisity Jakker Og Formelle Klæder

Regler er til for at blive brudt, og lige netop denne kliché bør du skrive dig bag øret, hver dag du klæder dig på. Des mere du udfordrer de klassiske beklædningskonventioner og samtidig føler dig godt tilpas i din påklædning, des mere inspirerende bliver du at se på for alle dagens utallige beskuere. Forgangsmanden for nedbrydningen af regler i menswear-regi er, som du ved, Thom Browne, og lige netop hans styling af Black Fleece SS15 kollektionen for Brooks Brothers understreger til fulde legen med det ‘normale’.
Fat din sporty varisity/baseball-jakke med læderærmer og kort silhuet. Træk den ud over din blazer, skjorte og slips. To verdener mødes, og det fungerer. Glem reglerne, og tro på legen med elementerne.

English version 
Todays recommendation. Break down the rules every day you dress. Challenge the classic dressing conventions, and you will inspire everyone around you. Just have a look at the styling from Black Fleece by Brooks Brothers SS15 designed by Thom Browne. Cool, playfull and different. Grab your baseball jacket. Mix it with blazer, oxford shirt and tie. Forget the rules and play with the elements

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens Anbefaling // Diesel Elshar Denim Jakke