Dagens Anbefaling // Glem Reglerne. Varisity Jakker Og Formelle Klæder

New York Fashion Week // Haspel SS15

Haspels historie strækker sig tilbage til de spæde år af det 20. århundrede. Haspel skabte det efterhånden velkendte og anerkendte seersucker suit, der siden har været kilde til meget inspiration i menswearuniverset. Netop kulturarven, der knytter sig til brandet, tog designerne fat i, da SS15 kollektionen under den netop overståede New York Fashion Week løb af stablen.
Hele kollektionen bevæger sig omkring de klassiske, afslappede og letgenkendelige seersucker(mælkedrengs) materialer, hvor en moderne og frisk tilgang er pålagt. Udover legen med det klassiske materiale og de ikoniske suits, består kollektionen af sommerfriske, elegante, men samtidig afslappede looks, der med deres lette udtryk er yderst anvendelige i de varme måneder. Kombinationen af stilarter bliver også her anvendt, hvor kasketten sagtens kan rockes med et suit og shortsene er mindst ligeså brugbare til blazeren som et par klassiske bukser.
Farvepaletten for Haspels bud på foråret og sommeren er let og lys, hvilket understreges af de mintgrønne, himmelblå, hvide og fersken farver, der kun kombineres med få mørke nuancer.
Som prikken over i’et var alle modeller iklædt et par ikoniske hvide Adidas Stan Smith sneakers, der om noget må anses som en udødelig sneaker, der i alle stilretninger fungerer til UG.

English version 

Back in the early 1900’s, Haspel invented the iconic seersucker suit, and that reference was the theme of the SS15 collection, which was showed at New York Fashion Week. The collection revolving around the classic seersucker suit, but with a modern and fresh twist. Further more the brand shows how to mix up styles, shown by the cap x suit combination. The colors was bright and summer friendly, and as a final detail all models was dressed in the classic Stan Smith sneakers. Thumps up Haspel!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens Anbefaling // Glem Reglerne. Varisity Jakker Og Formelle Klæder