New York Fashion Week // Jack Spade

Dagens Anbefaling // Wood Wood Shirt

Dagens anbefaling er ikke normal. Langt fra faktisk. Prøv at kaste blikket på én af Wood Woods seneste kreationer nedenfor, og kategoriser den hernæst. Svært, ik? Dette item er en hybrid. En blanding af flere elementer, hvor du både kan spotte referencer til college jakken, coach jakken og endeligt skjorten. Lige netop dette mix rammer plet i en periode, hvor der for alvor bliver leget fra alle kreative kanter med differentierede skjortesilhuetter. Udover at have de mange spændende elementer i form af ovennævnte referencer, har skjorten et markant statementlogo på ryggen – Pas Normal – med direkte hentydning til Lance Armstrong.
Den her er super sej, eksperimenterende, sort og ikke normal. Derfor anbefaler jeg at du stopper forbi Wood Wood.

English version

Todays recommendation is not normal. Actually not even close. Try to have a look a one of Wood Woods latest creations below and try to categorize it. Difficult, right? This item is a hybrid, a mix of references from college jackets, coach jackets and finally the shirt. Perfect for the time in fashion, where many is trying to create new shirt silhouettes. Besides all the amazing details, a huge statementlogo is placed on the back – Pas Normal – which is a referring to Lance Armstrong.
This one is cool, experimental, black and not normal. That is why I recommend you to stop by Wood Wood and purchase yours.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New York Fashion Week // Jack Spade