Matinique // AW14 i selskab med Ulrich Thomsen

Dagens Anbefaling // Raf Simons x Adidas Originals Stan Smith

Når den belgiske designer, Raf Simons, designer sko for Adidas, sker der magi. Dette er selvfølgelig også tilfældet for den række af Stan Smiths x Raf Simons, der netop nu er i handlen.

Med det karakteristiske R på ydersiden af skoen, og de markante blikfangende kulører, får den klassiske tennissko et andet liv, der bestemt giver charme til skoen. 
Specielt den orange udgave fra AW14 samarbejdet har fanget min interesse, og efter Nick Wooster under New York Fashion Week viste, hvordan den skal rockes til blazer, skjorte og cropped pants, har jeg været solgt. Skoen er limited edition, men kan fortsat shoppes via Sneakerboy i de fleste størrelser. Yderligere har skoen været at finde i Storm. 
English version 
When the belgian designer Raf Simons designs shoes for Adidas, magi happens. Off course that is also the case for the newest release from the collaboration. With the R on the outside of the shoe and eye-catching colorways, the classic Stan Smith tennis shoe has a new and modern look. Especially the orange style has caught my attention, and after Nick Wooster wore it during New York Fashion in a suit combination, I want to buy it. The shoe is limited but you can have it via Sneakerboy

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Matinique // AW14 i selskab med Ulrich Thomsen