Omega Seamaster Aqua Terra // Elgancens Tilbagevenden

Brooklyn Tailors og M.Nii // Bedste nye menswear designere i USA designer for GAP

Tilbage i marts måned kårede GQ magazine de bedste nye menswear designere i USA. Med den fornemme titel fuldte muligheden for udviklingen af en capsule kollektion i samarbejde med tøjgiganten GAP. Brooklyn Tailors og M.Nii løb afsted med den fine titel og mulighederne. Endeligt er der blevet sat billeder på minikollektionerne, der bestemt er i den rette GQ ånd, hvor moderne menswear for alvor kommer til sin ret. Capsule kollektionerne består af gode suits med en interesant tekstur, herringbone blazere, oxfordskjorter, smalle slips og slipsenåle samt gode frakker. Kollektionerne er mulige at erhverve sig efter d. 30 september via GAP

English version 
Back in march, GQ announced the winners of best new menswear designers in America. With that title a possibility of creating a capsule collection for GAP. Brooklyn Tailors and M.Nii won the fine titel and great possibilities. Finally photos of the collections has been released and has the vibe of GQ. Good suits with great structure, herringbone blazers, oxford shirts, skinny ties and ties bars and coats are all elements in the collaborations. The collection is possible to get after september 30 on GAP

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Omega Seamaster Aqua Terra // Elgancens Tilbagevenden