Close Up and Private // AW14

Dagens Anbefaling // Weekenden byder på lagersalg hos Gant

Weekenden kan meget vel komme til at stå i shoppingens tegn. Gant og Gant Rugger disker nemlig op til det vanelige kollektionssalg, hvor en masse fine varer bliver kaster over disken til en slik. Både Gant og Gant Rugger items vil være at finde i deres showroom i Lyngby, og det er bestemt en anbefaling som du ikke skal snyde dig selv for. Om du ønsker at sætte lørdagen eller søndagen af til projektet, eller allerede nu pakke teltet og lægge dig klar foran lokalerne, er helt op til dig.

English version 
This weekend, Gant and Gant Rugger conducts a stock sale, where you can find great pieces to extremely good prices. The event will take place in their own showroom, and it is definitely a recommendation that you cannot miss. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Close Up and Private // AW14