Palmer Trading Company x Dickies // Workwear møder klassisk menswear

Saturdays SS15 // Blå toner og gode jakker

Saturdays til næste forår og sommers afslappede dage, virker som den helt rigtige idé. Siden det New York baserede brand etablerede sig i 2009 er det gået stærkt, og deres bud på en SS15 kollektion rammer den skandinaviske ånd til fulde. Igennem en neutral farvepalette, hvor specielt blå nuancer dominerer, har brandet samlet en række gode elementer, der udmærker sig i bomber jakker i både klassisk format såvel som i ruskind, denim jakker, coach jakker og ikke mindst en bred vifte af lette strik, der fungerer fornemt til layering. De blålige nuancer er akkompagneret af lyse farver, der rent tendensmæssigt ser ud til at dominere sæsonen. Sidst, men ikke mindst er horisontale linjer – som vi kender dem fra Nørgaards klassikere – fortsat skarpe, hvilket de iøvrigt altid vil være.
Se mine favoritter nedenfor.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Palmer Trading Company x Dickies // Workwear møder klassisk menswear