Pharrell Williams // Wall Street Magazine

Ugens Anbefaling // På guidet lagersalgsrundtur

En ny måned banker på døren. Det betyder penge på kontoen og et fornyet behov for tilføjelse af nye godter til garderobeskabet. Og heldigvis bliver oktober skudt igang med et brag. Hele tre lagersalg af bemærkelsesværdig karakter finder sted i løbet af ugen, og arrangørererne er ikke hvilke som helst brands. Tværtimod. Tre danske mastodonter i form af, Wood Wood, Mads Nørgaard og Mismo, sælger ud af tidligere kollektioner, samples samt 2.sortering. Så missede du et item fra en tidligere kollektion eller ønsker du blot at shoppe kvalitet til en slik, anbefales du hermed at droppe forbi de tre lagersalg sidst på ugen. Nedenfor kan du læse meget mere om hver enkelt.

Med Wood Woods brede sortiment af seje items, skal der nok være noget for en hver smag. Tracksuits, oxford skjorter eller college jakker. Du kan finde det hele. Men lur mig om ikke du skal slå et telt op og overnatte foran lokationen, hvis du skal have chancen for at finde den ultra hypede bøllehat – hvis altså den er repræsenteret. 
Hvor?
Matrix-hallen ved Carlsberg
Olivia Hansens Gade 2
1799 København V
Hvornår? 
4. & 5. oktober
10.00 – 18.00
Med Mads Nørgaards klassiskere går du aldrig galt i byen. Horisontale striber og wearable items gør det uden tvivl nemt for alle at rive en række godter med hjem fra Kødbyen. 
Hvor? 
Kødboderne i Kødbyen (Indgang fra Skelbækgade) 
1711 København V
Hvornår? 
1. oktober – 5. oktober 
10.00 – 18.00 (Onsdag, lørdag & søndag) 
10.00 – 19.00 (Torsdag & fredag)

 Mismo laver måske markedets sprødeste tasker. Dem kan du spare helt op til 80% på, når lagersalget løber af stablen. Rygsække, shoppere, totes og meget mere i både canvas og læder. Her kan du virkelig gøre næsten groteske kups.

Hvor? 
Prags Boulevard 47
2300 Copenhagen
Hvornår 
2. oktober – 4. oktober 
12.00 – 19.00 (Torsdag & fredag) 
10.00 – 15.00 (Lørdag) 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pharrell Williams // Wall Street Magazine