Ugens Anbefaling // På guidet lagersalgsrundtur

Den uundværlige navy blazer // 6 gode eksempler

Den historiske navy blazer er uundværlig. Derfor bør den selvfølgelig være fast inventar i herrernes garderober, ikke mindst fordi mulighederne for styling er uendelig. Men opskriften på den rigtige udgave er blevet besværliggjort at navigere rundt i. Unconstructed, double-breasted, sports jacket, deconstructed etc. Begreber og muligheder er der nok af. Derfor serveres du nedenfor for seks skarpe navy blazere fra både topdesignerne såvel som high-street kæderne. Værsgo’.


Aspesi
Aspesis bud på en navy blazer er cooler-than-cool. I et vandafvisende materiale og med en klassisk silhuet, formår italienerne at præsentere et friskt og alternativt bud på blazeren vi alle bør eje. 
2000,- hos Støy Munkholm 
Raf Simons/Sterling Ruby
Den belgiske topdesigner Raf Simons har sammen med den amerikanske kunstner Sterling Ruby kreeret et vaskeægte samlerobjekt til AW14-sæsonen. Den navy blazer udmærker sig ved et slim cut, en udsøgt uldkvalitet samt kunstnerens multifarvede signaturstriber hen over brystet. Søger du det unikke og eksperimenterende, er denne et ekseptionelt bud. 
Ca. 7900,- hos Matches Fashion 


Zara 
Mange meninger kan man have om high-street kæden, Zara, men den spanske mastodont formår at lave fine ting til overkommelige priser. Som for eksempel denne navy blazer i et afslappet strikket look. 
799,- hos Zara 

Gant Rugger 
Gant Rugger er og bliver en af markedets absolut bedste blazer-magere. Så selvfølgelig er det helt oplagt at finde din navy blazer hos dem, og gerne i en unconstructed udgave. Denne bomuldsblazer tager det formelle udtryk ind på et langt mere uformelt territorie, men fungerer stadig, hvis du ønsker at dresse op. 
2975,- hos Mr. Porter 


Monki 
Den dobbeltradede blazer har vundet indpas i modebilledet igen. Her en afslappet udgave til en pris, der er til at forstå. 
550,- hos Monki 

Thom Browne
Som prikken over i’et, skal vi naturligvis se nærmere på den klassiske sports jacket med dens karakteristiske guldknapper. Thom Browne er unik, og ligeså er hans bud på klassikeren. Cashmere udgør materialet, og designet er typisk for den amerikanske designer. Stumpede ærmer, et revolutionerende snit samt le tricolore som det evige trademark i nakken på blazeren 
11.999,- hos Storm


Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ugens Anbefaling // På guidet lagersalgsrundtur