Dagens Anbefaling // Bomberen fra J&J

Dagens Anbefaling // Konsekvent farvepalette fra Robert Geller

Den her er smukkere end smuk, et æstetisk vidunder, og den kommer direkte New York med et strejf af Tyskland. Den prisvindende designer Robert Geller har skabt en af vinterens absolut bedste uldfrakker. I toner af grå og sort er frakken en tidsløs vinder, der alle dage vil gå rent hjem! Designeren lever med jakken op til sit ry om at skabe klæder i et moderne dandy udtryk, og den klassiske, men kraftige farvepalette, der er karakteristisk for designeren, gør ham til et yderst interessant indspark.
Yderligere må vi huske at rose SSENSE, der udbyder jakken, for deres konsekvente styling. I samspil med Ann Demeulemeester trousers, Calvin Klein tee, Common Projects støvler, Phillip Lim backpack og Maison Margiela shades er looket fuldendt, men svært at komme i nærheden af. Cha-Ching!  

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens Anbefaling // Bomberen fra J&J