Art Comes First // Avec Ces Freres F/W14

Adidas // Endnu et Pharrell aftryk på Stan Smith silhuetten

Det er kun en måneds tid siden at Adidas og Pharrell havde release på deres første Stan Smith samarbejde, og nu er der allerede nyt på co-lab fronten igen. I denne omgang har Pharrell stemplet ind med en række mere vågede designs end i første omgang. Begrebet tennissko er i den grad taget bogstavligt,men resultatet kan man mene om hvad man vil. Skoene vil du næppe synes sjove at rocke efter de 3 første gange, men kreativiteten og humoren kan man ikke tage fra de respektive designs. Den klassiske Adidas silhuet kommer i denne omgang i et materiale, der lægger sig tæt op ad overfladen på en tennisbold. Modellerne kommer i tre colorways, der samtidig trækker referencer til tennisbanernes underlag: græs, grus og hardcourt. Et smart move, da skoens historie netop har sin oprindelse på tennisbanen. Som altid kommer skoene som limited editions og droppede hos særligt udvalgte Adidas Originals retailers igår! 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Art Comes First // Avec Ces Freres F/W14