Wood Wood x Disney // Mickey Mouse er cool

Alexander Wang for H&M // Monokrom farvepalette

Det er blevet tid igen. Tid til festivalstelte, campingstole og ivrige utålmodige forbrugere foran udvalgte H&M butikker verden over. Årsag? Endnu et co-lab imellem highstreet-kæden og en high-end designer. H&M giver den i denne omgang op for, Alexander Wang og samtidig får massen mulighed for at få fingrene i et designeritem, der rent faktisk er til at betale. Efter et halvt års ventetid blev lookbooken og packshots langt om længe offentliggjort igår, og det er for alvor noget, der skaber hype på alverdens sociale medier. Kollektionens udtryk er meget tech og sporty og består af intet mindre end 50 pieces, hvor materialerne udmærker sig i neopren, qvilt og læder. Wangs navn er gennemgående signatur på størstdelen af kollektionens items, så ingen er i tvivl om hvem afsenderen er. Samtidig er grafisk print og en monokrom farvepalette gennemgående på de mange basketballinspirerende pieces.
Alexander Wang for H&M må siges at være en blandet pose sorte bolcher, der har lyspunkter, men også mange items, der er en kende for eksperimenterende, flashy eller bare kedelige.
Se mine favoritter nedenfor og se alle 50 pieces lige her

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Wood Wood x Disney // Mickey Mouse er cool