Dagens Anbefaling // Soulland Armstrong

Dagens Anbefaling // Gentle Reminder – Alexander Wang x H&M

Den her har næppe gået din næse forbi. En længe ventet dag nærmer sig med hastige skridt. Hypen er enorm og ligeså med markedsføringskampagnerne. Ingen tvivl, du skal være hurtigt, meget hurtig! I morgen lanceres Alexander Wang x H&M i udvalgte shops og på nettet – en side du iøvrigt godt kan forvente bukker under for hype-presset, der virker næsten ude af kontrol. Anyways. Tag fri fra arbejde eller skole og stil dig klar foran H&M i København, hvis du skal være sikker og klar på at rippe hylderne for fusionen mellem designertøj og sportswear i mesh og neopren – rygterne siger at pre-shopping eventet, der løb af stablen igår var hektisk.
Læs om mine favoritter her. Eller også kan du nøjes med at skrive min favorit bag øret.

På  trods af kollektionens meget futuristiske og ikke mindst sportswear-inspirerede univers, er denne trøje aktuel og nem at trække i for de fleste. Godt nok er materialet neopren, hvilket er i takt med tidsånden. Men skal du trække i et nemt og samtidig stilrent item fra kollektion, er denne uden tvivl en godt bud. 

1 kommentar

  • Rasmus Vangby

    Vildt at det hele er udsolgt..

    Ved du om der er nogle steder på nettet hvor folk sælger tingene videre eller om der kommer refill på kollektionen?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens Anbefaling // Soulland Armstrong