Peter Jensen for Maison Kitsuné // Gossip, glamour og de glade 70'ere

Dagens Anbefaling // 3 stærke sneakers fra Adidas

Der er fuld drøn på sneakerudgivelserne i øjeblikket. Specielt Adidas gør sig bemærket med en række interessante co-labs, designere og nye kreationer af gamle klassikere. Derfor har jeg været på window shopping og fundet 3 højaktuelle bud på klassiske sneakers fra Adidas, der gerne måtte sidde på mine fødder lige nu.

Pharrell Williams x Stan Smith // Endnu en skøn fortolkning af den mest ikoniske tennissko fra Adidas Originals. Fik du ikke fat i den orange sag som Raf Simons tidligere på året designede, kan denne bestemt også gøre sig gældende. Orange som de grusbelagte baner på Roland Garros er skoen, der er en af de tre Stan Smith “Tennis Pack” sneakers som Pharrell har udarbejdet. Brug den nu eller hold den clean indtil foråret indtræffer.

Skoene kan shoppes hos Dr. Adams til 900,- 

adidas_stan_pharell_infared_v1_2

Pharrell Williams x Stan Smith

 

 

 

 

 

 

Barbour x Adidas “TS Runner” // Minisamarbejdet med Barbour har kastet en interessant rekreation af den klassiske “TS Runner” af sig. Cognac farven er perfekt til vinterbrug                                      

Shop dem hos Støy Munkholm til 1400,-

barbourxadidas_7551_cognac_v_8

Barbour x Adidas

Adidas Superstar 80s Nigo // Friske hvide sneakers, og det bliver ikke meget smukkere. Sådan er det bare. Derfor er denne ikoniske sko bestemt heller ikke gået min næse forbi. Alle har et forhold til Superstar-modellen, der i denne omgang har fået et final touch af den japanske streetwear designer, Nigo.

Shop dem hos Adidas til 800,-

adidas_7669_white_v1

Adidas Superstar 80s Nigo

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Peter Jensen for Maison Kitsuné // Gossip, glamour og de glade 70'ere