Trés Bien // Webshoppen dropper egen AW14 kollektion

Neil Barrett // Eksperimenterende suits og geometrisk print

Selvom efterårs-og vinterkollektionerne for længst er blevet præsenteret på diverse medier og har ramt butikkerne, er det ikke for sent at skæve til de bedste af dem. Den britiske designer, Neil Barrett, er netop nu aktuel med en kollektion, der bevæger sig i et univers af klassisk suiting med referencer til den tyske Bauhaus’ skoles geometriske print. Farvevalget er gennemgående neutralt, med undtagelse af burgundy og camel. På trods af de primære grå, sorte og navy toner på kollektionens mange suits, bliver de taget til et helt nyt niveau.

4038

Lineært print og læder detaljer tilfører både de sorte og navy suits en helt ny dimension, der for alvor eksperimenterer og udfordrer den klassiske æstetik og elegance, der florerer i de både skrevne og uskrevne regler omkring klassisk herreekviperring.

3116

Også skjorterne har fået streger, hvilket vi efterhånden har kunne spotte hos mange aktuelle designere igennem de seneste par sæsoner. Striktrøjerne gør sig ligeledes i Bauhaus universet, hvor geometrien dominerer det grå univers.

2606

Naturligvis ingen efterårskollektion uden camel og shearling jakker. Det får du også hos Neil Barrett, der ligeledes giver dig en symbiose af workwear og suiting, hvor 4-knaps blazeren og arbejdsbukserne med smalt snit forvandles til et moderne og afslappet suit.

Neil Barrett pre-fall 2014 kollektionen kan findes lige her. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Trés Bien // Webshoppen dropper egen AW14 kollektion