Armoire d'homme // Pop Up-Shop

Dagens Anbefaling // Uldfrakke fra Daniele Alessandrini for Premium Jack & Jones

Der er ikke just mange lyspunkter ved den kedelige grå himmel, der dominerer det danske efterårs-og vintervejr. Alligevel er det altid en fornøjelse at finde vinterfrakken frem fra gemmerne eller endnu bedre, at købe en ny! Skulle sidste valgmulighed være at foretrække, får du her en rigtig fin én af slagsen. Som tidligere nævnt er Premium Jack & Jones dette efterår teamet op med den italienske high-end designer, Daniele Alessandrini. Det er der kommet mange fine ting ud af, og specielt kollektionens dobbeltradede uldfrakke er et must-have med mange tillokkende kvaliteter. Først og fremmest er prisen attraktiv. Sølle 1499,95,- er alt du skal betale for den tidløse frakke. Om 10 år vil frakken være mindst ligeså attraktiv og relevant som nu. Jakkens smalle snit er et af de mest velsiddende på markedet. Kvaliteten er primært uld, hvilket selvfølgelig også gør den herlig. Sidst, men ikke mindst er den aktuel for alle, hvad end du er en slipsefyr eller sneakerfreak. En navyblå uldfrakke vil altid være en sikker vinder, og specielt denne dobbeltradede sag.

12082930_DarkNavy_435527_001_ProductLarge 12082930_DarkNavy_435527_003_ProductLarge Jack-Jones-Daniele-Alessandrini-8

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Armoire d'homme // Pop Up-Shop