Peter Jensen x Maison Kitsuné // Hvor intet vover, intet vinder

Dagens Anbefaling // Enorme logoprints fra Soulland

Det er igen blevet tid til store logoer. I den forbindelse er det naturligvis altid en fornøjelse at flashe et brand, der virkelig imponerer en. Det må Soulland siges at gøre. I sidste uge annoncerede de, at de i starten af januar vil være at finde på catwalken til London Collections – den britiske modeuge for mænd. Det er en stor bedrift, der er yderst besværlig at eksekvere i praksis. Det hører til sjældenhederne at udenlandske brands bliver en del af attraktive showkalender, med mindre man er uddannet i London eller har en anden tæt forbindelse hertil. Det har de ikke hos Soulland, hvilket gør bedriften næsten unik.

Den kommende periode kunne derfor meget vel stå i Soullands tegn. I den højaktuelle AW14 kollektion finder du flere eksempler på næsten overdimensionerede logoer, der specielt gør sig bemærket på Ribbon skjorten, der kommer i et button-down format. På både bryst og ryg er at spotte det velkendte sløjfeprint i et format, der ikke lægger skjul på dit forhold til brandet. Her får du et item, der kan fungere som både statement-markør, men samtidig også kan anvendes under en blazer uden at printet kan spores. På den måde kan du nemt integrere store logoprints, der igen vinder mere og mere indpas i modebilledet.

Er du ligeså imponeret over brandets bedrifter som jeg, kan Ribbon Skjorten shoppes lige her.

RIBBON_WHITE_2_detail_2048x2048RIBBON_WHITE_1_detail_2048x2048                                                         924100_576201072512248_1986428947_n

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Peter Jensen x Maison Kitsuné // Hvor intet vover, intet vinder