Jack & Jones åbner ny flagship store i morgen!

Vind adventsgaver i flydende form fra Carlsberg

I morgen mødes FCK og FCM i en skæbnesvanger kamp i Parken, der muligvis kan punktere det københavnske mesterskabsdrømme allerede når vinterpausen skydes igang.. Det sker forhåbentlig ikke. Derfor vil jeg i samarbejde med Carlsberg gerne udlodde 4 kasser af markedets absolut smukkeste øl med den blå løve på etiketten. Alt du behøver at gøre er at kommentere indlægget i kommentarfeltet nedenfor – hvad du skriver er underordnet.

Hvad end du er engageret fan på sektion 12 eller absolut anti FC’er kan en omgang gratis øl aldrig slå fejl på en 2. søndag i advent. Konkurrencen ender ved udgangen af i morgen, hvor FCK forhåbenligt har samlet 3 point ind til hovedstaden. Forza.

unnamed

 

Indlægget er sponsoreret

9 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jack & Jones åbner ny flagship store i morgen!