Zidane er nyt ansigt for Mango

Balmain allierer sig Kanye & Kim

Celebs sælger. Det ved de hos det franske luksus brand Balmain. I deres kommende kampagne har man allieret sig med ingen ringere end Kim Kardashian og Kanye West. Igennem hele året har parret trukket overskrifter på alverdens medier – Kim for hendes fyldige,frodige bagdel, og Kanye for hans mærkværdige udtalelser og gentagne musikalske genistreger .

Kanye er en sucker for Balmain, og et stærkt venskab med brandets kreative direktør danner grundlaget for det interessante samarbejde. Naturligvis akkompagneret af en check af de større. Med læder, blazer og kærlighed har kampagnen et overlegent udtryk, der passer perfekt til det franske modehus’ identitet. Nyd kampagnen nedenfor, der er skudt af fotografen Mario Sorrenti.

kim-kardashian-kanye-west-balmain-full-ad-campaign-1-960x640 kim-kardashian-kanye-west-balmain-full-ad-campaign-2 kim-kardashian-kanye-west-balmain-full-ad-campaign-3 kim-kardashian-kanye-west-balmain-full-ad-campaign-4

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Zidane er nyt ansigt for Mango