Dr. Martens designer eksklusivt til oki-ni

Soulland og Lee i kreativt samarbejde

Idag præsenterer Soulland sin kommende AW15 kollektion ved London Collections. Det er en stor bedrift for det danske brand, der uden tvivl vil høste endnu større international anerkendelse efter dagens forhåbentlig vellykkede præsentation. Men Soullands AW15 kollektion er ikke det eneste der finder sted for det danske succesbrand idag. Igennem længere tid har rygterne gået på et samarbejde mellem Soulland og det historiske denimbrand Lee. Nu er der langt om længe blevet frigivet en række billeder fra samarbejdet. Samarbejdet ser ud til at omfatte to klassiske styles i form af en denimjakke og et par jeans i en mørk nuance. Soullands aftryk kommer til udtryk ved et utal af forskellige patches påsat på jakke og jeans. Det er specielt og en anelse spacey, men ikke desto mindre super cool til den rette bruger.

Samarbejdet vil fra idag kunne shoppes hos de to hypede butikker Colette og Goodhood Store, og det siger vist alt om samarbejdets format.

SOULLAND_SS_15_30  untitled-article-1420820481-body-image-1420820523

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dr. Martens designer eksklusivt til oki-ni