Flere nyheder om Stan Smith: Nyt drop med et aftryk fra Pharrell

10 favoritter fra catwalken ved Paris Fashion Week

Modeugen er nået til Paris. Her har en række af verdens mest eksklusive og indflydelsesrige menswear brands præsenteret deres fremtidige kollektioner. Nedenfor ser jeg nærmere på flere dem og viser mine favoritter, og der har været mange fremragende ting præsenteret som uden tvivl kan være en inspirationskilde for dig. Se bare med her. Det byder på Junya Watanabe, Givenchy, Dries Van Noten og Balenciaga.

Junya Watanabe

Det plejer at være ekstremt. Fyldt med patchwork og sindssyge detaljer. Dem var der sparet på i denne omgang, da den japanske designer Junya Watanabe præsenterede sin AW15 kollektion fyldt med dapper referencer. En kollektion bestående af utallige letspiselige items som de fleste vil kunne rocke. Jakkesæt, smoking-og dinner jakker samt udsøgte frakker tog fokusset i kollektionen, hvor også løse jeans fik lov at lege med. En skøn kollektion, hvor jeg selvfølgelig må have hele 4 favoritter med

junya-watanabe-fall-2015-collection-05-320x480 junya-watanabe-fall-2015-collection-17-320x480 junya-watanabe-fall-2015-collection-23-320x480 junya-watanabe-fall-2015-collection-12-320x480

Givenchy 

Hos Givenchy er looket blevet mere voksent. Cuttet er blevet skarpt og der er kommet mere fokus tailoring. Kollektionen bød uden tvivl på en anderledes elegance som vi ikke tidligere har set fra Richardo Tiscis hånd. Nålestriber ser ud til at være en stor tendens i 2015.. Også hos Givenchy. Og så skal blazeren selvfølgelig være dobbeltradet.

givenchy-fall-2015-collection-1-320x480 givenchy-fall-2015-collection-2-320x480

Dries Van Noten 

Tidligere på ugen kunne jeg berette om shearling kraven som en stor tendens i 2015. Den er også aktuel hos den belgiske designer Dries Van Noten. Fortolket på en elegant camel frakke og en oversized patchwork sag har designeren fejet benene væk under mig. Skarpt overtøj, der selvfølgelig fortjener at blive taget med.

dries-van-noten-fall-2015-collection-07-320x480 dries-van-noten-fall-2015-collection-17-320x480

Balenciaga 

Balenciagas monokrome farvevalg kunne næppe overraske nogen ved præsentationen tidligere på ugen. Det er altid grå og sorte toner. Alligevel har designer Alexander Wang formået at kombinere det monokrome sporty univers som han er kendt for, med en skræddersyet tilgang i tech materialer. Interessant palette af kontraster, hvor specielt det gode overtøj og interessante detaljer på jakkesættene stod ud. Se mine favoritter her.

balenciaga-fall-2015-collection-9-320x480 balenciaga-fall-2015-collection-17-320x480

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Flere nyheder om Stan Smith: Nyt drop med et aftryk fra Pharrell